Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze ji moc často nevídáme, na Slovensko už jsme se delší dobu nedostali, takže jsme byli rádi, že jsme se se slovenskou zpěvačkou Sisou Sklovskou (58) potkali v polovině cesty, v Brně, kam jsme vyrazili na Fashion Night na hradě Špilberk.

Sisa dorazila se svým manželem, miliardářem Jurajem Lelkesem, a oba okamžitě upoutali pozornost svými outfity. Juraj zářil snad ve všech barvách duhy, Sisa oblékla provokativní model, kdy si pod tenké a průsvitné tričko nevzala podprsenku, a když se jí trochu rozevřelo sako, dala tak na odiv své silikonové trojky.

V extravagantní módě si manželé notují. "Tenhle Sisin model jsem jako první viděl já," prozradil Juraj. "A já mu zase vybrala ten jeho," dodala Sisa. "Myslím, že jsme si vzájemně pomohli, od té doby, co jsme spolu. Ani já jsem se tak výrazně předtím neoblékal," uvedl Lelkes.

"Všichni muži, se kterými jsem byla, na mě žárlili, a nedovolili by mi, abych se takhle na veřejnost oblékla," potvrdila Sklovska. Oba byli nadšení i z módní show, kde se to extravagantními modely také hemžilo.

Povídali jsme si i o jejich manželství, které je pro zpěvačku první. "Juraj už byl ženatý dvakrát, já se vdávat nikdy nechtěla. Nakonec jsme se brali dokonce dvakrát, jednou ještě po deseti letech. Potkali jsme se ve zralém věku, kdy už jsme oba měli něco za sebou. Manželství máme perfektní, je to večírkový král, který mě stíhá. Má rád společnost, v mnoha věcech jsme si sedli, i když v některých také ne. To by byla nuda," smála se Sisa. Juraj doplnil, že odlišný názor mají třeba na filmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám