Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Sinéad O’Connor už překonala deprese a novomanželskou krizi a vede prý opět „klidný“ a pohodový život. Než prý ale umře, chtěla by si splnit ještě řadu snů. Třeba ve svých pětačtyřiceti je údajně dost zralá na to, aby nafotila obrázky pro Playboy a poskytla tomuto pánskému magazínu rozhovor o ekonomice.

Zatímco mladá by se nesvlékla, dnes nemá s nahotou problém. „Je toho opravdu velmi mnoho, co bych nerada dělala, když jsem byla mladá a byla příliš nešťastná a Irka. Focení pro Playboy je na mém dlouhém seznamu. Líbí se mi představa, že poskytnu interview v nějakém podivném sexy převleku a budu mluvit o nějaké velmi vážné věci. O ekonomice! Člověk může mluvit o vážných věcech, když je nahý. Na všech čtyřech s psím límcem na krku!“ prohlásila Sinéad.

Pětačtyřicetiletá matka patnáctileté Roisine prý cenzuruje to, co se dceři dostane k uším. „Neříkám to před ní! Ona je horší než já. Je rozhodnuta provdat se za zpěváka skupiny Muse, ačkoli je ženatý s Kate Hudson. Má Muse vyryto na straně hlavy,“ svěřila O’Connor magazínu Word.

Matthew Bellamy ze skupiny Muse je s herečkou Kate Hudson teprve zasnoubený, mají spolu šestiměsíčního syna Binghama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám