Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Simona Krainová (51) rozbouřila vody českého showbyznysu svým vstupem na OnlyFans teprve nedávno, bývalá hvězda Pobřežní hlídky Carmen Electra si svůj účet užívá už od loňska. A teď prozradila, co její fanoušky „bere“ nejvíc.

Carmen Electra (51) se v minulosti proslavila nejen díky krásnému obličeji, ale také perfektní postavě a vnadám, které po Pamele Anderson (56) předváděla v seriálu Pobřežní hlídka. Její herecká kariéra se dobře rozjela a Carmen mohli diváci vidět i v několika filmech a seriálech. Žila se slavnými muži, pózovala pro Playboy, snažila se prorazit i jako zpěvačka. Na to, co jí v současné době baví nejvíc, ale přišla až v květnu roku 2022, kdy se připojila k platformě s předplaceným obsahem.

"Jsem tak šťastná, protože jsem se rozhodla být svým vlastním šéfem, pokud jde o obsah. Cítím svobodu v tom, že můžu dělat, co chci a plnit přání a požadavky svých fanoušků,“ řekla časopisu People s tím, že největší zájem obdivovatelů paradoxně není o její vnady, ale - pozor - nohy. „Dostávám tolik žádostí týkajících se mých nohou, což je pro mě nejzábavnější. Vždycky si říkám: ‚Co bys mě chtěl vidět dělat s nohama? Mám dupat hrozny? Dát na ně šlehačku?'“ svěřila se herečka.

Ta si ale prý byla vědoma zájmu lidí o své nohy už dříve. "Dřív byly na internetu stránky věnované mým nohám na vysokých podpatcích. Jednou jsem na ně náhodou narazila, takže jsem věděla, že existují,“ dodala Electra. Je otázkou, která část těla se stane nejoblíbenější pro fanoušky Simony Krainové a jestli jejich požadavky někdy vyzradí.

Reklama

Další články

Načítám