Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Postlerová (†59)měla být jednou z hvězd připravovaného seriálu televize Prima Parťák na baterky. Bohužel nečekaně ve věku 59 let v neděli zemřela. Zatím není jasná příčina úmrtí.

Natáčení seriálu je v plném proudu, jak prozradila Super.cz její kolegyně Romana Goščíková, natočena je zhruba polovina. Na televizní obrazovce by se měl objevit na podzim.

Jak nyní bude pokračovat? Zmizí linka, ve které hraje Simona Postlerová? „Natáčení nadále pokračuje, role, kterou ztvárnila paní Postlerová, bude přeobsazena, ale zatím není jisté kým,“ řekl Super.cz PR koordinátor televizi Prima Patrik Rajtar.

Parťák na baterky je komediální kriminální seriál o umělé inteligenci. V hlavní roli se objeví Jan Dolanský v roli detektiva Václava a jeho parťák je robot Emil, kterého ztvární Lukáš Příkazký. Jeden z dílů  a vyšetřování vraždy probíhá v galerii umění, kde Simona Postlerová měla roli umělkyně, akademičky.

Další články

Načítám