Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) je i po narození syna Maxe stále v kurzu. Zhubla a má snad ještě lepší postavu než dříve. Když tým kolem nejprestižnějšího českého kalendáře viděl její figuru v plavkách, okamžitě dostala nabídku fotit. A kalendář, přezdívaný český Pirelli, se rozhodně neodmítá.

"Měli bychom fotit počátkem podzimu v Praze. Na dovolených jsem se naštěstí držela zpátky s jídlem. Snad nebude fotograf v šoku," smála se Simona, která v kalendáři vystřídá topmodelku Pavlínu Němcovou (52), která jej pro letošní rok fotila v Paříži.

Každá z modelek se může podílet na výběru lokace, kde se kalendář Stock fotí. Pavlína tak měla Paříž, kde roky žila, Alena Šeredová (46) Itálii, jež se stala jejím druhým domovem. "Já nedám dopustit na Prahu. Tady prožívám nejšťastnější období mého života, narodil se zde můj syn a žiju tady se svým manželem," svěřila Simona.

Simona se sice dušovala, že si naordinuje mateřskou pauzu, ale má tolik nabídek, že je musí pečlivě zvažovat. "Samozřejmě například nadále spolupracuji s Elite Model Look, jehož finále budu po roce opět v září moderovat," uvedla. Má také natáčet ve Francii filmovou komedii.

Osmým rokem je i tváří salonu Yes VIP a ve spolupráci nadále pokračuje. Nedávno se objevily dezinformace, že ji měla na jejím postu vystřídat Miss World 2006 Táňa Kuchařová. "To je úplná hloupost," reagovala Krainová.

Reklama

Další články

Načítám