Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny se Simona Krainová (51) postarala o pořádné pozdvižení. Založením účtu na platformě OnlyFans, kam umístila několik svých lechtivých fotek, zvedla ze židle řadu svých sledujících. K jejímu kroku se notně začaly vyjadřovat i další celebrity a nahota modelky, která letos oslavila padesáté narozeniny, byla tématem číslo jedna.

I přes to všechno nezapomněla Krainová na výjimečný den ve svém životě. S manželem Karlem Vágnerem, který ji v její propagaci na oblíbené platformě podporuje, oslavila výročí. Třináct let od svatby se rozhodla modelka na sociální síti oslavit dojemným vyznáním svému muži.

„Je místem, kam se vždycky schovám před světem. Je místem, kde je mi vždycky dobře a kde se nebojím být sama sebou. Je místem, kde je láska, klid, pochopení a vždycky dobrá nálada,“ svěřila se Simona Krainová, která se vdávala v roce 2010 na začátku září a tři měsíce před narozením prvorozeného Maxe. Veselka tehdy proběhla na Staroměstské radnici jen za přítomnosti svědků a Simoniny sestry Yvonny. Nevěděli o tom ani rodiče páru.

Krajkovou svatbu nyní oslavila Krainová v objetí svého muže. „Je místem, kde mi nikdo nechce obrušovat hrany ani rohy nebo přistřihnout křídla, a když občas zakopnu, pokaždé mě zvedne, opráší a křídla srovná. Pak mi ukáže oblohu a nasměruje tam, kam chci letět, ale já vlastně nikam letět nechci, jsem nejraději u něho, protože on mi ty křídla dává ve všech směrech. Moje spřízněná duše. Love you always,“ nechala se slyšet Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám