Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I letos se opakuje loňský scénář, kdy modelka Kaia Gerber (22) tráví přelom roku se svými nejbližšími v Mexiku. Z rodinného výletu do Los Cabos se tak zřejmě stává tradice. Nic se nezměnilo ani v tom, kdo půvabnou modelku doprovází. Stejně jako loni v hotelovém resortu nechybí její partner Austin Butler (32).

Mladé krásce to s filmovým představitelem Elvise Presleyho klape již třetím rokem a společně platí za jeden z nejkrásnějších slavných párů. Výborně si herec rozumí očividně i s potenciální tchyní Cindy Crawford, tchánem Randem Gerberem i švagrem Presleym Walkerem Gerberem (24), jenž se stejně jako zbytek rodiny prosadil v modelingu.

Nedlouho po loňském silvestrovském pobytu v Los Cabos ovšem došlo k tragickému úmrtí Lisy Marie Presley (†54), s níž se Butler během natáčení životopisného snímku Elvis o jejím otci velice sblížil, stejně jako s její maminkou Priscillou. Jen pár dní poté, co mu obě dámy fandily na Zlatých glóbech a přihlížely jeho triumfu, došlo k jejímu nečekanému skonu v pouhých 54 letech.

Reklama

Další články

Načítám