Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silvestr na obrazovkách Novy bude letos hodně divoký. Diváky pobaví duo moderátorů Aleš Háma (50) a Ondřej Sokol (52), kteří se poslední den v roce promění ve vyšetřovatele povolané k vyřešení Velkého silvestrovského případu. Do půlnoci budou například muset najít moderátorku Lucii Borhyovou (46), která beze stopy zmizí přímo ze zpravodajského studia.

Stín podezření samozřejmě padne i na Luciina věrného kolegu, moderátora Reye Korantenga. Byl totiž jedním z posledních, kdo ji ten den viděl. To, že silvestrovský večer stráví ve výslechové místnosti, by ho předtím asi sotva napadlo, důkladně prošetřit se ale musejí všechny stopy.

„Výslechové metody, které na mě použili Ondřej s Alešem, jsou přinejmenším velmi zvláštní. Člověk musí být v neustálém střehu, protože absolutně netuší, co se stane v další vteřině,” smál se Rey Koranteng.

„Naštěstí se jednalo pouze o hereckou akci, u které jsme si užili spoustu legrace, takový výslech bych skutečně zažít nechtěl. Co mi ti dva provedli, zjistí diváci Novy v sobotu večer. Přeji jim, ať se u naší show skvěle baví!“ dodal populární moderátor. Sokol a Háma na své misi zažijí spousty divácky vděčných komplikací a setkají se řadou populárních tváří (Patricie Pagáčová, Václav Kopta a mnoho dalších).

Kromě zmizení Lucie Borhyové se Ondřej, Aleš a další hvězdy Novy představí ve speciálních parodických vydáních populárních pořadů, jako jsou Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a další.

Reklama

Další články

Načítám