Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chantel Jeffries (23), která se do hledáčku fotografů dostala poté, co vyšel najevo její románek se zpěvákem Justinem Biberem, před pár lety podstoupila zvětšení prsou, aby následně došla k závěru, že to není úplně ono. O své ‚traumatické cestě‘, jak to nazývá Daily Mail, se rozhodla povyprávět.

Kamenem úrazu se stala její váha, pohybující se v rozmezí 45 a 59 kil. Zvětšovalo, respektive zmenšovalo se samozřejmě všechno.

„Když z velikosti košíčků D máte najednou B a ztratíte na objemu a váze, na vzhledu prsou se to negativně podepíše. Vypadají jako splasknutá, povislá a mohou se vytvořit strie. Takže to není nejhezčí,“ začala s důvody, proč si prsa nechala vylepšit.

Jenže pak zase přibrala a prsa se jí zvětšila ‚víc, než si vůbec uměla představit‘. „Vypadala jako nepravá,“ diví se nepochopitelně ještě teď. „Nechtěla jsem to tak. Nechtěla jsem, aby se lidé kolem dívali a zírali na má prsa,“ dodala. Tak šla znovu pod kudlu.

Redukci podstoupila minulý týden a teď už nové míry nastavuje slunci na Bali.

Reklama

Další články

Načítám