Hlavní obsah
Článek

Staré heslo socialistických pionýrů „vždy připraven“ vyznává také americká country zpěvačka Dolly Parton. Prsatá hvězda totiž nikdy neodkládá svou masku. Tedy nikdy se neodličuje. S make-upem prý chodí i spát pro případ, že by nastalo zemětřesení a ona by musela vyběhnout na ulici. Netouží prý po tom, aby ji někdo viděl nenalíčenou.

„Klidně bych šla bez paruky, ale dala bych si malé natáčky do vlasů a malou gumičku, ale nikdy bych nevyšla ze dveří bez make-upu a upravených vlasů. Ne. Trávím hodně času v Kalifornii, a víte, tam bývá často zemětřesení, nikdy se tak na noc neodličuju, vždy si make-up nechávám. Protože kdybych musela vyběhnout na ulici, víte, musela bych vypadat dobře, protože fotoaparáty na vás číhají všude,“ tvrdí osmašedesátiletá legenda country hudby.

Dolly osmačtyřicet let žije v manželství s Carlem Deanem, jehož považuje za nejlepšího přítele.

„Carl mě vidí dnes takovou, jakou mě viděl první den. Nejsem pro něj žádnou hvězdou, já jsem ale nikdy nepropadla domnění, že jsem hvězda, jsem jen pracovitá holka. Nemám služky ani služebnictvo a s manželem vstáváme brzy ráno a jdeme si sami nakoupit do obchodu, kde mají nonstop, brzy ráno tam totiž nikdo jiný není,“ svěřila nedávno country hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám