Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Brooke Shields (58) je jednou z dam, které si letos odnesly ocenění během galavečera Glamour žena roku. Kdo by ale čekal, že Brooke se bude chovat decentně a „patřičně svému věku“, ten by se hodně mýlil.

Herečka k sobě v letošním roce připoutala pozornost díky dokumentu o svém životě Pretty Baby: Brooke Shields, kde se nepárala s ničím ze své minulosti. Svou matku obvinila z pornografie a také prozradila, kdy a jak přišla o panenství. A právě taková odhalení plná emocí jí vysloužila ocenění pro ženu roku, které si přišla převzít na slavnostní galavečer. Brooke překvapila už svým vzhledem, když oblékla dlouhé třpytivé retro šaty s holými zády, ze kterých jí v některých momentech málem vykouklo celé ňadro.

Během pózování fotografům vykouzlila několik šílených grimas, pak si navíc i pořádně zaskotačila se svou kamarádkou Ali Wentworth, herečkou a producentkou, která se podílela právě na vzniku zmíněného dokumentu. S Ali se před fotografy hojně objímala, nebála se jí zezadu sáhnout na dekolt, ta jí na oplátku bez skrupulí sáhla na zadek.

Během přebírání ceny se pak už herečka zklidnila a pronesla projev o životě žen ve středním věku. „Dnes se konečně cítím víc sexy, klidnější, chytřejší, nádherněji zranitelnější a sebevědomější než kdy dříve… Chvíli to trvalo, ale konečně jsem se naučila mít se ráda takovou, jaká jsem. Naučila jsem se vážit si své individuální hodnoty. Nikdy předtím to tak nebylo. Nikdo mě to nikdy nenaučil ani mi neřekl, že je to tak v pořádku,“ řekla Brooke s tím, že konečně získala zpět všechny kousky sebe samé, které v životě rozdala. A také neopomněla zmínit sílu kamarádství. Na to, jak jí to na galavečeru slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám