Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu Zoo Michaela Pecháčková (20) bude letošní svátky trávit s rodinou. Žádný princ na bílém koni zatím do jejího života nevstoupil.

„Chlap se asi pod stromeček nevejde. Žádný partner není. Ale v mých devatenácti letech to, myslím, nevadí. Mám práci, školu, rodinu a skvělé lidi kolem sebe. Užívám si život, partner se třeba časem ukáže, zatím po mém boku nikdo není,“ řekla Super.cz Pecháčková na natáčení nového videoklipu k vánoční písni Když se blíží Vánoce, kterou napsal Zdeněk Hrubý (52)a nazpívaly ji s teprve šestiletou Eliškou Eli Zoubkovou.

„Je to pro mě vánoční pěvecká i klipová premiéra. Je to moc fajn. Zároveň jsem si uvědomila, že nemám žádné dárky, žádné nápady, takže paráda. Ale už na mě dýchla atmosféra Vánoc, že budu s rodinou, těším se,“ usmívá se herečka. „Postupem času jsem si uvědomila, že to, že se sejdeme ve zdraví, je tím největším dárkem,“ dodává Míša.

Malá Eliška už se chystá dát za okno dopis pro Ježíška. „Ještě jsem mu za okno nedala dopis. Teprve ho tam budu dávat, napíšu si tamo hračky, vyráběcí věci. Mám už jasno,“ usmívá se mladá zpěvačka, která stejně jako Míša zatím kluka nemá.

„Ve škole nikdo není. Kluci zlobí. Není s nima řeč,“ dodala vtipně Eliška Eli Zoubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám