Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shakira (47) tak dlouho nadávala na svého ex Gerarda Piquého, až se jí to možná stalo osudným. Dům, ve kterém dříve žili všichni společně a teď v něm zůstala zpěvačka se svými syny, musela podle zahraničních médií opustit po oznámení vystěhování od svého extchána.

Shakira se dlouho nemohla smířit s tím, že ji její manžel opustil a začal chodit s mladší ženou. Nazpívala o něm ne zrovna lichotivou píseň, na balkon svého domu, který stojí naproti domu extchyně, vyvěsila čarodějnici a doma si prozpěvovala píseň zpěvačky SZA, která pěje o tom, kterak zabije svého bývalého i jeho přítelkyni. Minulý měsíc ale podle zahraničních médií přišla poslední kapka, po které už přetekl pohár trpělivosti Piquého rodiny.

Zpěvačka v show Jimmyho Fallona promluvila o rozchodu, a navíc zazpívala "rozchodovou píseň," což prý mohlo být důvodem ke kroku Gerardova otce Joana Piquého. Podle katalánských deníků El Periodico a La Vanguardi mělo být zpěvačce 13. března oznámeno, že se musí do 30. dubna vystěhovat z domu v Esplugues de Llobregat, který má patřit rodině Piquého, nebo že musí zaplatit kompenzaci.

Shakira si na sociální síť umístila fotku Barcelony a připsala k ní své vyjádření. „Usadila jsem se v Barceloně, abych svým dětem zařídila stabilitu, jakou teď hledáme v jiném koutě světa po boku rodiny, přátel a u moře. Dnes začínáme novou kapitolu v hledání svého štěstí. Děkuji všem, kdo mě tolik podporovali v Barceloně, ve městě, kde jsem zjistila, že přátelství znamená víc než láska,“ napsala včera. K příběhu, kdy vyfotila křídlo letadla, pak ještě připsala: „Ale věci nejsou vždy takové, jak jsme si je vysnili.“ Fotografové včera také zpěvačku vyfotili společně se syny Milanem (10) a Sashou (8) na letišti, odkud mířila do svého nového domova na Floridě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám