Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová reality show Farma bude mít opravdu skvostné soutěžící. Vedle Jany Kadeřávkové, divoké brunetky se zálibou ve focení odvážných snímků, se divákům představí také krásné blondýnky Sára Sihelská a Šárka Havrlíková, které se do soutěže shodně přihlásily proto, aby vyzkoušely něco nového. To se jim splní. Podmínky, do kterých je soutěž zavede, totiž budou dost divoké a ony se životním stylem vrátí o několik desítek let zpět.

Jednou z prvních věcí, která moderními vymoženostmi zhýčkané soutěžící překvapí, bude podle zkušeného hospodáře a majitele odlehlé farmy Stanislava Šamala zima, se kterou v letních měsících nepočítali. „Hodně prší, všechno oblečení budou mít mokré, a protože se topí jenom v hlavní světnici v kamnech, nebudou mít ani možnost oděvy pořádně usušit,“ vysvětlil.

Zvlášť pro dámské osazenstvo pak budou dost tristní hygienické podmínky. „Pokud se budou chtít vysprchovat, předchází tomu aktu namáhavá práce. Vodu si musí ohřát a přemýšlet nad každým litrem. Například jim musí na sprchování vystačit konev vody, takže se nejdříve smočí, pak si umyjí třeba vlasy a zbytkem vody se spláchnou. Chlap to nějak udělá, ale pro ženy to musí být zvláště traumatizující,“ myslí si Šamal.

Naznačil také, že se můžeme těšit i na lehce pikantní atmosféru. „K sexu budou mít rozhodně blízko, ať jsou zadaní nebo ne. Jsem přesvědčen, že s tím všichni budou bojovat a že to mezi farmáři bude jiskřit. Vždyť se stačí podívat do minulosti, kolik dětí měli farmáři nebo statkáři,“ uzavřel hospodář, podle kterého čistý horský vzduch dělá divy. Uvidíme, jak se s tím soutěžící poperou.

Související témata:

Další články

Načítám