Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmačtyřicetiletý americký herec Tobey Maguire, který se nesmazatelně vepsal po pamětí filmových nadšenců jako představitel Spider-Mana, vzal na losangeleskou premiéru svého nového filmu Babylon dceru Ruby Sweetheart (16). Její netradiční jméno by se dalo do češtiny přeložit jako ‚Rubínový Drahoušek‘.

Elegantní Tobey se tak ve čtvrtek pochlubil svou jedinou dcerou na červeném koberci. Ta na promítání zvolila černé sametové minišaty a červený kabátek s kožešinovým límcem. Maguire má se svou odloučenou manželkou Jennifer Meyer ještě třináctiletého syna Otise Tobiase.

Snímek přitom nese označení R, není tedy určen dětem pod 17 let, pokud je nedoprovází dospělá osoba. Takto se označují filmy obsahující explicitní nahotu, užívání drog, krvavé násilí, hrubý sexuální obsah či se v něm mluví vulgárně.

Drama je hvězdně obsazené, hlavních rolí se ujala Margot Robbie s Bradem Pittem. Objevuje se zde ale i další Australanka Samara Weaving nebo Olivia Wilde.

Reklama

Další články

Načítám