Hlavní obsah
Článek

Internetovou seznamku pro krásné lidi BeautifulPeople.com zachvátil „virus ošklivosti“. Po šest týdnů nefungoval systém schvalování vstupu do VIP zóny a do databáze profilů se dostalo třicet tisíc „ošklivých“ lidí. Potvrdil to provozovatel webu Greg Hodge.

Každý nový žadatel o přítomnost v databázi krásných lidí musí od ostatních již schválených členů získat dostatek bodů při demokratickém hlasování. Několik týdnů tak čeká, až ho již potvrzení krasavci a krasavice přijmou mezi sebe. Či případně odmítnou. Po šest týdnů ale tento systém nefungoval a do seznamu se dostali i „oškliví“ žadatelé.

„Získali jsme podezření, že se něco děje, když během šesti týdnů najednou přibylo několik tisíců nových členů, kteří nejsou žádnými výstavními obrázky. Okamžitě jsme zareagovali a tento ‚Shrekův virus‘ jsme odstranili. Všichni noví členové byli vyřazeni a musejí projít hlasováním. Výsledkem je, že jsme přišli o třicet tisíc členů,“ tvrdí Hodge.

Seznamka přitom odmítla už 5,5 miliónů žadatelů. A podle Hodge právě někdo z nich zřejmě na web zaútočil ze zloby.

„Velmi se omlouváme všem nešťastníkům, kteří byli chybně přijati do seznamky a věřili, ačkoli jen na malou chvíli, že jsou krásní. Musí to být hořká pilulka, kterou teď musejí požvýkat, ale je lepší ochutnat aspoň kousek ráje, než jej nepoznat nikdy ani trochu,“ dodal Hodge.

Seznamka BeautifulPeople.com má více než 700 tisíc členů. Je tak největší komunitou „krásných“ lidí na světě. Podle statistik projde hlasováním zhruba každý sedmý. Nejvíce přijímaných pochází z USA, Dánska a Francie. Nejvíce odmítnutých z Velké Británie, Ruska a Polska.

Související témata:
Ošklivost

Další články

Načítám