Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro tanečnici Veroniku Lálovou (32) už je Brazílie takřka druhý domov. Někdejší účastnice StarDance, která soutěž po boku herce Zdeňka Piškuly (25) také vyhrála, do země létá každý rok. Většinou tomu bylo kvůli tanečním kurzům a účasti na tradičním karnevalu v Rio de Janeiru.

Nově začala dělat do kolébky brazilské samby také taneční zájezdy. „Trochu jsem pokročila a už dělám zájezdy. Takže tančím a budu dělat průvodce, krásně se to vyvinulo,“ svěřila se Super.cz tanečnice, která už má za sebou dva turnusy. „Měla jsem tady skupinu začátečníků, neskutečná skupina, úžasní lidé, stejný humor, myslím, že to byla dovolená na jedničku,“ řekla tanečnice, která s klienty podniká výlety do přírody, na místní pláže, ale účastní se i tanečních zkoušek.

„Druhá skupina byla pro pokročilé, je více různorodá. Já se v podstatě nezastavila. Myslím, že opravdu hodně lidí čeká na odpověď na mail, kam jsem se podívala asi jen jednou. Chodím i na zkoušky škol, kde mě neskutečně vřele přijali. V únoru tady budu mít další skupiny. Karneval bude náročný, ale hodně se těším,“ řekla nám tanečnice, která se už tradičně zúčastní brazilského karnevalu.

„Byla jsem už pasována na múzu, mám svoji šerpu, je to s klienty a se zkouškami náročné. Ale neskutečně jsem si to užila a moc se těším, že se sem v polovině ledna opět podívám,“ dodala pro Super.cz Veronika Lálová.

Reklama

Další články

Načítám