Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nabourat zažité (a často mylné) představy o Polsku a představit místa, která stojí za to vidět. To si klade za cíl cestopis České televize, který kromě turistických lákadel sází i na slavné tváře. Maďarskem provedla herečka Vica Kerekes (43), Polsko v karavanu brázdí farář Zbigniew Czendlik.

„Nějak nám to uteklo a už je to tady,“ uvedl nový cyklus V karavanu po Polsku režisér Jakub Wehrenberg, který je podepsaný i pod předchozí řadou. Ta diváky zavedla do Maďarska, kterým provázela slovenská herečka s maďarskými kořeny.

Objevování krás země našich severních sousedů se s radostí ujal známý farář. Natáčení si náramně užíval, o čemž se přesvědčili i diváci.

„Pěkná pozvánka do Polska, moc se mi to líbilo,“ vzkázala na Facebooku tvůrcům divačka Martina. „První díl byl super,“ doplnil ji svým názorem na první díl cestopisu Pavel.

Při pohledu na fotogenická místa, starobylá města, romantická zákoutí i prostřené stoly restaurací a hospůdek není divu, že cestovat a moderovat s ČT by chtěl každý.

„Mohl bych provázet další sérii V karavanu po Maledivách?“ vtipkoval například Jiří Panzner, který se proslavil například coby Eddie Rambousek v seriálu Ulice.

„Když nevadí, že natáčení bude jen Malé,“ odpověděl mu Wehrenberg s vtipnou narážkou na název hlavního města souostroví v Indickém oceánu.

Reklama

Další články

Načítám