Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že ji po čtyřicítce začali režiséři svlékat, s překvapením vnímá i ona. Jinak tomu není ani v novém filmu, upírském hororu plném krve a černého humoru Krvavý Johann, kde Jana Bernášková (43) ztvárňuje pořádně sexy upírku.

„Možná se ve mně po čtyřicítce otevřela nějaká jiskra, začala jsem režiséry přitahovat a vidí ve mně sexy ženu,“ řekla Super.cz Jana, jejímž kostýmem je ve filmu, který přijde do kin druhý lednový týden, zejména sexy prádélko a síťované punčochy. Zdatně tak sekunduje například herečkám z filmů pro dospělé Brittany Bardot a Antonii Sainz.

Film Krvavý Johann vznikl na motivy dosud nevydaných děl Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, úspěšné dvojice tuzemských autorů fantasy. Ve filmu ožívá starobylá legenda i postava Johanna Fausta, jenž je po několika staletích strávených v pekelném vyhnanství propuštěn z temnot. Vydává se do současné Prahy, kde za pomoci zombíků, mutantů a polonahých upírek rozpoutá noc hrůzy.

Reklama

Další články

Načítám