Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní plavková sezona je už v plném proudu, a tak fanoušci slavných krásek mají každý den co obdivovat. Jednou z nich je například tatérka a herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49), která v bikinách na pláži opět dokázala, že svou dokonalou postavou strčí do kapsy kdejakou dvacítku.

Byla jsem na skok, na pár dní, poprvé v Egyptě. S rodinou mé manažerky Míši Bastien Flenerové, se společnými přáteli a jejich malými dětmi. Snad stačí jen říct: Mám skvělé přátele, jsem už zpět v Praze a v pracovním procesu,“ svěřila se Kaira Super.cz.

Její smyslné křivky zdobí nejrůznější tetování, kterému Kaira úplně propadla a jako tatérka má neustále plný diář klientů a klientek. Díky své postavě sklidila obrovskou chválu. „No TVL, ty máš tělo,“ napsala jí kolegyně a kamarádka Alice Bendová (50). Další lichotivé komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Ty vypadáš sakra tak dobře, hvězda“, „Kačenko, ty jsi tak krásná,“ napsaly fanynky Kaiře.

Reklama

Další články

Načítám