Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka známá z kapely Pussycat Dolls, své sólové dráhy a v neposlední řadě už několik let i z porotcovské lavice soutěže X Factor Nicole Scherzinger (45) vyplnila poslední volno mezi pracovními závazky sluněním se na Ibize. Fanoušky o tom zpravila prostřednictvím fotek na sociálních sítích. Pro paparazzi pak nebylo složité si ji na ostrově najít a udělat i pár nenastylovaných snímků.

Fotografové ji chytili, když čekala na jachtu. Volný čas si zpříjemnila ‚kecáním‘ s kamarádkou, přesto působila trochu znaveně. Možná právě kvůli fotografům, které má jako hvězda amerického šoubyznysu v patách dennodenně. Partnera Nicole, tenistu Grigora Dimitrova, hledáčky jejich fotoaparátů poblíž nenašly.

Ani na zpěvaččiných účtech na sociálních sítích se jeho fotky neobjevují. Nicole dodržuje, co už několikrát říkala: že svůj vztah nebude médiím a lidem servírovat na stříbrném podnose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám