Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Miláně se to o víkendu doslova hemžilo světovými hvězdami. Důvodem tamní velké slávy bylo čtyřicáté výročí módní značky Dolce & Gabbana. Na počest významného jubilea byla v Královském paláci (Palazzo Reale) vytvořena unikátní výstava mapující tvorbu slavného návrhářského dua Domenica Dolce a Stefana Gabbany. A právě její sobotní zahájení si nenechala ujít řada slavných jmen.

Do italského města módy se sjely mimo jiné modelky Naomi Campbell či Rosie Huntington-Whiteley nebo herečky Olivia Culpo, Lily James, a dokonce i držitelky Oscara Lupita Nyong’o a Helen Mirren.

Ovšem tím, kdo vzbudil zřejmě největší pozornost, byla nestárnoucí Demi Moore (61), která i tentokrát vsadila na další odvážný model. Zatímco před měsícem společně se svými třemi dcerami oslnila na party Vanity Fair konané po udílení Oscarů, a to v saténové róbě, která zdůrazňovala především její dekolt, tentokrát odhalila postavu kompletně. Střihově jinak velmi cudné šaty, dlouhé až na zem, byly totiž zcela průsvitné. Demi tak odhalila postavu, která jako by se od dob jejího slavného filmového Striptýzu, tedy za téměř tři dekády, skoro nezměnila.

Že ani po několika letech na výsluní nevychází z módy průsvitné materiály, předvedly i již zmiňované krásky Rosie Huntington-Whiteley a Lily James. A zatímco Rosie se představila v modelu, který připomínal luxusní noční košilku, Lily bodovala v kombinaci volných pasových kalhot se sámky a vzdušného krátkého topu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám