Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co Roman Vojtek (52) šokoval své fanoušky snímkem s holým zadkem. Své tělo odhalil při jedné z posledních koupaček loni na podzim na Slapech. Uběhla zima a herec se s radostí pustil do odhazování svršků znovu.

„Můžu si dovolit zadek fotit, protože ho mám hezky upraven,“ okomentoval pro Super.cz provokativní fotky svého pozadí Roman. Tentokrát zůstal trochu při zemi a na rozdíl o loňského focení si nechal trenýrky. Ostatně pracovat na zahradě bez nich by bylo rozhodně netradiční.

První prosluněné dny letošního jara vyhnaly Romana rovnou na zahradu, kde se pustil do nejrůznější práce, došlo i na dřinu okolo trávníku. „Nechám vás nahlédnou pod pokličku dnešního focení pro kalendář Sexy Farmers. Vyjde na Vánoce a veškerý výtěžek půjde na staré herce, kteří mají 4 a více dětí. Díky za předobjednávky na wé wé wé sexyfarmers tečka cé zet,“ připsal vtipně ke svému snímku Roman.

Jako čtyřnásobný otec je podle některých svých fanoušků stále ve formě. „Tělo pořád dobrý,“ napsala mu jedna ze sledujících. „Romí, potřebuji umýt okna, obrousit a natřít zábradlí na terásce a přesadit pár keříků. A zaručuji Ti, že u toho budeš vypadat stejně „žádaně“ jako při vertikutaci,“ napsala Romanovi jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám