Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než se Brooklyn Beckham (25) seznámil se svou dnes již manželkou Nicolou Peltz, zažíval lásku vedle krásné anglické modelky Hany Cross. Ta mimo jiné učarovala i bývalému partnerovi nejstarší z klanu sester Kardashianových Kourtney Scottu Disickovi (38), ta s ním střídavě žila deset let a mají tři děti. Kráska ze stáje modelingové agentury Storm si vyrazila s partou přátel na floridskou Miami Beach a v růžových bikinách na ni byl rozhodně příjemný pohled.

Čtyřiadvacetiletá brunetka tráví většinu života cestováním mezi Itálií, Londýnem a Kalifornií, kde má nejvíce pracovních nabídek. Po boku Scotta Disicka ji sice bylo vidět především v roce 2021, ale na společné večeři byli spatřeni ještě začátkem letošního roku.

S Brooklynem Beckhamem předtím strávila zhruba rok, než se v roce 2019 rozešli. Hana později v dubnu 2020 nazpívala svůj debutový song, který sdílela na Instagramu. Zpívá v něm mimo jiné: „Zlomil jsi mi srdce a řekl ‚buďme přátelé’, ale už ses nikdy neozval, a to je trochu podlé. Myslela jsem, že k sobě patříme, ale ty jsi mě viděl jen jako prozatímní řešení, a to je trochu drsné.“ Ačkoli Hana neřekla, komu byla píseň adresována, většina lidí má jasno.

Cross dokázala i v prosinci téhož roku, jak talentovanou zpěvačkou je, a to písní Once or Twice, kde se opět vyznává z nešťastné lásky. Přiznává v ní i to, že je stále zamilovaná...

Nejstarší syn Davida a Victorie Beckham si před stvrzením svazku s Nicolou Peltz na svůj věk prošel mnoha vztahy, a to i se známými tvářemi. Za zmínku jistě stojí jeho láska k herečce Chloë Grace Moretz nebo kratší románky s modelkami Soniou Ben Ammar, Lexi Wood, Phoebe Torrance či s tanečnicí Madison Beer nebo zpěvačkou Ritou Orou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám