Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je Gabriela Gášpárová (23) z Kanárských ostrovů, kde byla se svým přítelem Petrem Havránkem součástí další série reality show Love Island, už doma, na svůj dvouměsíční pobyt u moře stále vzpomíná.

Když zrovna nemusela natáčet, trávila vnadná brunetka čas na pláži a užívala si krásné počasí, se kterým jsme se v Česku už museli rozloučit. Se svým partnerem Petrem se Gabriela seznámila před dvěma lety ve vile lásky. A vztah jim stále klape. „Bydlení si teď hrozně užíváme, dělali jsme terasu, jsou to věci, které nám dělají radost, ten vztah se daří tak, jak chceme, a je to super,“ svěřila se Super.cz vnadná brunetka.

Vedle společných provokativních fotek, které vyfotila s Petrem, se na Kanárech nechala zvěčnit také sama. V body se zvířecích motivem předvedla svůj bujný hrudník, ale také ultra štíhlé tělo. „Tohle je královna všech Bombshells,“ vysekl jí poklonu jeden z fanoušků. „Tělo bohyně,“ napsala Gabriele k provokativním fotkám další z obdivovatelek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám