Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

26. srpna to byl rok, co do pěveckého nebe odešla legendární Hana Zagorová (†75). Její životní partner Štefan Margita (67) se nyní rozpovídal o jejich seznámení a vztahu tak podrobně jako nikdy předtím.

„S Hankou jsme se seznámili ve Státní opeře. Já měl Hančiny plakáty doma. Úplně všude. I na toaletě. Luciano Pavarotti říká, že populární jste ve chvíli, kdy na záchodě je váš plakát. Ano, byla i tam. A pak jsme se seznámili ve Státní opeře, byla se podívat na představení. Přál jsem si ji vidět, běželi za ní, aby ji zdrželi, já jsem za ní přišel, řekl jsem jí ‚dobrý večer‘. Ona řekla ‚dobrý večer‘ a odešla. A tak jsem si řekl, že až přijedu domů, dám ty plakáty pryč. Ale pak jsme se potkali ještě jednou ve foyer a tam mi řekla, že má druhý den narozeniny, a abych se stavil, jestli chci. Víte, co jsem jí koupil? Povlečení. A použilo se,“ překvapil operní zpěvák v show 7 pádů Honzy Dědka.

Následně u tohoto pikantního tématu ještě zůstal a rozhovořil se o daleko peprnějších intimnostech. Třeba o tom, že nemá rád milování před tím, než jede někam vystupovat.

„Sex před představením není dobrý. Basisti můžou, ti mají nízko položený hlas, ale tenoristi, to je blbý, nezpívá se nám pak dobře. Některý soprán ale tvrdí, že mu naopak sex pomáhá a dostává výšky. Když u toho hodně ječí, tak se rozezpívá. Někteří tenoristi tvrdí, že můžou, že jim to nic nedělá. Ale pak zpívá tak, že se mu říká prvořadý zpěvák, protože je slyšet jenom do první řady,“ dostal všechny přítomné do kolen svou otevřeností Štefan Margita.

Reklama

Další články

Načítám