Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Schicková je jedna z nejvyhledávanějších modelek v Česku. Modelingu se věnuje už dlouhých patnáct let, za které posbírala i spousty nezapomenutelných zážitků. I jako dvojnásobná maminka by si přesto ještě chtěla zkusit splnit nějaký ten sen, a to klidně rovnou v Americe.

„Jelikož jsem trávila asi osm let v Americe v Hollywoodu, tak bych to chtěla směřovat tímto směrem. Určitě tam nějaké ambice a sny jsou. Teď se znovu rozjíždí Victoria's Secret, tak jsem si říkala, že bych znovu mohla nastartovat ten modeling a zkusit štěstí tam. Nějaká taková kampaň, proč ne,“ řekla Kristýna Schicková Super.cz.

Krásná brunetka nám zároveň prozradila, že na svých cestách potkala spousty hollywoodských hvězd, o čemž se může většině fanoušků jen zdát.

„Takových setkání bylo strašně moc. Pamatuji si na první setkání, to byla Meryl Streep (74), kterou jsme potkaly s mamkou v supermarketu. Několikrát jsem se potkala s Leonardem DiCapriem (49) nebo jsem slavila asi troje narozeniny Justina Biebera (30). Těch zážitků je fakt hodně, tak si říkám, že možná napíšu knihu, aby ty zážitky spatřily světlo světa,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám