Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to tušil, že Kim Kardashian (43) se Serenou Williams (33) k sobě mají tak blízko... Podle jejich nedávného setkání v Londýně to vypadalo, jako kdyby šlo o důvěrné přítelkyně...

V anglické metropoli to každý rok touto dobou žije ještě víc než obvykle. Hudební a sportovní události střídají jedna druhou, i proto se zde v pátek měly možnost potkat tyto dvě známé Američanky. Zatímco první zmiňovaná se přijela podívat na hvězdami nabitý hudební festival Glastonbury, během nějž podpořila i svého muže Kanyeho Westa, který byl jedním z účinkujících, Serena už se ve městě připravuje na nejdůležitější tenisový turnaj roku. Na Wimbledonu jistě bude chtít setřást i naši obhájkyni titulu Petru Kvitovou.

Ke shledání majitelek impozantních pozadí Sereny a Kim došlo v pátek před obchodním domem Harrods. Tenisová a bulvární jednička si padly kolem krku a společně probíraly Kimino těhotenské bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám