Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) se po dlouhých letech setkala s Gabrielou Partyšovou (45). Došlo k tomu na party v rámci filmového festivalu v Karlových Varech.

"Já jsem ji naposledy viděla před jedenácti lety na UniCredit party, Pepa ji naposledy viděl u rozvodu, a to už je taky spousta let. A teď tady," prozradila Ornella moderátorce Gabriele Wolfové naší talk show Superchat.

"Potkali jsme se v Puppu na party, já ji viděla, ona mě taky. Pepa ji neviděl. Bere prášky na oči a zrovna ten den si prášek zapomněl vzít. Když jsem mu řekla, že stojí kousíček od nás, koukal na mě vyděšeně. Ale věděli jsme, že je možnost, že se potkáme. Byl na to připravený. Sám říkal, že pokud k tomu dojde, normálně ji pozdraví, nemá s tím problém. Ale bohužel ji neviděl," popsala situaci Koktová.

"Rozhodně ji schválně neignoroval. Pepa je gentleman, nemá proti ní zášť, i když ho mrzí, jak to je s jejich synem Kristiánem," dodala Ornella. Se synem se Kokta na základě rozhodnutí Partyšové nevídá.

Reklama

Další články

Načítám