Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Schicková se v říjnu stala dvojnásobnou maminkou. Dva měsíce po porodu má dokonalou postavu zpět a vypadá, jakoby snad nikdy těhotná nebyla. Sama říká, jak měla pohodový porod.

"Na to, jaký jsem měla první hororový porod, tento byl úplně za odměnu. I mě to celkem bavilo. Fakt to byla krása," řekla Super.cz maminka synů Eliota a Liama.

"Cítím se dobře, neměla jsem v šestinedělí ani žádné divné emoční stavy, vrhla jsem se do práce po hlavě," prozradila na otevření nového obchodu se sportovní módou.

Kristýna je zpět ve formě. Všechna těhotenská kila jsou pryč. Sama ale říká, že nyní potřebuje hlavně zpevňovat. "Jsem sporťačka. Miluju pilates, barre. Nemám nic zadarmo. Vše je odříkání, těžká dřina. V novém roce do toho pořádně šlápnu. Nemám diastázu, není v tom problém Potřebuju pořádně zpevňovat. Mám ochablé břišní svalstvo, šíleně mě bolí záda. Všechno se to třese. Na prádlo a plavky se necítím. Že bych chodila plavkové přehlídky, na to bych si netroufla," dodala sestra fotbalisty Patrika Schicka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám