Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako partnerka jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů historie a zároveň nejpopulárnější osobnosti na Instagramu Cristiana Ronalda (39) není divu, že se musí udržovat ve formě. Georgina Rodriguez je ovšem zároveň máma na plný úvazek, a tak není vždy snadné skloubit péči o děti i o sebe…

Georgina, která učarovala Ronaldovi před osmi lety v butiku Gucci v Madridu, kde tehdy pracovala, na to ovšem vyzrála, a než se snažit dávat si do těla v posilovně po nocích, kdy děti spí, raději se rozhodla zasvětit je do tréninků.

Šestiletá dvojčata Eva Maria a Mateo už tak maminku doprovázejí do posilovny a pomalu pronikají do tajů posilovacích strojů, samozřejmě za jejího bedlivého dozoru. O pár záběrů, jak to dětem jde, se Georgina podělila ve stories na svém Instagramu. Zatímco Eva zvedala vzpěračskou tyč, na kterou se přidávají závaží, její bratr Mateo se rovněž tahal se zátěží na zádech. Není divu, že se někteří začali dohadovat, jak moc vhodné je posilování pro šestileté děti a zda by nestačilo, kdyby se honily na hřišti jako všichni jejich vrstevníci.

Přestože Georgina má s Cristianem čtyři děti, kromě zmiňovaných dvojčat, která ovšem přišla na svět pomocí náhradní matky, ještě šestiletou dceru Alanu a dvouletou Bellu, vychovává i jeho staršího syna Cristiana Juniora. Zároveň je i modelkou, naposledy se stala například tváří nové kolekce značky Guess. Aby toho nebylo málo, natáčela i svůj vlastní pořad Jmenuji se Georgina, kde se podělila i o traumatickou zkušenost, kdy při porodu před dvěma lety zemřelo jedno z dvojčat, která čekala s Ronaldem.

Reklama

Další články

Načítám