Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během roku má oblíbený herec a moderátor Jakub Štěpán, kterého vídáme pravidelně jako záchranáře Petra v primáckém seriálu Modrý kód, pěkně nabitý diář. A proto, jak nastala na natáčení seriálu letní pauza, ani chvíli neváhal a se svou přítelkyní Adélou našel společný volný týden a odletěli na Kapverdy, konkrétně na ostrov Sal.

„Měli jsme pořádný detox od sociálních sítí, protože k dispozici nebylo wifi a mobilního signálu bylo jak šafránu. Člověk najednou zjistí, že to pro žití vlastně není až takový problém, ba naopak,“ prásknul nám Jakub.

Dovolenou herec netrávil jen odpočinkem na plážích, ale také aktivním sportem. „Denně jsem běhal po plážích. Nemám rád kardio a běh, ale u moře, kdy slyšíte vlny, chodidla se boří do písku, neřešíte nic, je to parádní relax, kdy si vyčistím hlavu a zároveň dobiju baterky,“ pochlubil se Jakub, který s partnerkou také ostrov prozkoumal.

„Pro nás byla nejúžasnější romantika v zátoce pod Lví horou. Jsou místa, která se nedají popsat, ty musí člověk zažít a vidět na vlastní oči. Místní lidé uspořádali na pláži oheň, kde se popíjelo, hrálo, zpívalo i tančilo. Kdokoli se mohl přidat, posedět, popovídat si,“ dozvěděli jsme se od herce.

„Fascinovala nás dobrodružná výprava v džípech, projelo se pobřežím, pohořím Serra Negra, všude byl navátý písek ze Sahary a skončili jsme ve žraločí zátoce, kde kolem tebe plují malí žraloci. Než dospějí, zdržují se tady, jsou neškodní do okamžiku vyplutí do moře,“ prozradil nám Jakub, který si opravdu odpočinul a opět se těší na práci.

„Byla to jedna z nejkrásnějších dovolených, kterou jsme absolvovali. Užili jsme si ji, baterky jsou dobité, tak se těším na další pracovní sezonu, která bude nabitá a pestrá,“ dodal závěrem herec.

Reklama

Další články

Načítám