Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec s egyptskými kořeny Rami Malek (42) už pár měsíců vrká se svou britskou kolegyní Emmou Corrin. Často spolu tráví čas nejen venčením pejska, ale i jen obyčejnými procházkami po pláži, přičemž je na první pohled znát, jak příjemná je jim vzájemná společnost. Hlavně Emma svému partnerovi s oblibou pokládá ruku okolo krku. Dává tak možná najevo všem fanynkám a potenciálním nápadnicím, že tady jim pšenka nepokvete.

Dvaačtyřicetiletý Rami, který největšího věhlasu dosáhl svým ztvárněním Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody, za které získal v roce 2019 Zlatý globus i Oscara, a jeho milá byli naposledy spatřeni o víkendu na rande ve Venice Beach.

Emma, jež pro změnu zaujala v seriálu Koruna, kde hrála postavu princezny Diany, a před dvěma lety prohlásila, že je nebinární, předvedla svůj kratičký sestřih a sportovní postavu v krátkých legínách. Dvojice si nejdřív dala oběd v restauraci Great White, kde Emma chvíli telefonovala, ale i u toho na svého přítele vrhala zamilované pohledy. Poté zašli ještě na menší nákupy.

Malek se letos po pěti letech rozešel s herečkou Lucy Boynton (29), s níž hrál v Bohemian Rhapsody, ale podle mnohých vedle Emmy vypadá daleko šťastnější…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám