Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadají jako pár snů, ale shodnou se tak, že se kvůli tomu občas i pohádají. U takové hádky jsme se s kamerou vyskytli, když si muzikálový a herecký pár Michaela Doubravová a Roman Tomeš vyrazili na relaxační odpoledne.

Hrdličky dokonce vyrazily sladěné do tyrkysových svršků. "Nebyl to úmysl, ale náhoda. Ale aspoň vidíte, že se shodneme natolik, že se i stejně oblékneme," smáli se. Tohle léto si ale společně moc neužívají. "Nebýt toho, že společně zkoušíme muzikály Red a Mauglí, tak se ani nepotkáme. Míša dokonce tuhle ani nepřišla domů," prozradil nám Roman.

"Natáčíme film Maturita v Ostravě, takže jsme měli noční natáčení," vysvětlovala Míša, která tak bude poprvé hrát v celovečerním filmu. Roman zase naskočil do seriálu Doktoři z Počátků. "Takže se doma potkáváme, ale oba jsme tak unavení, že většinou jen spíme," shodli se.

A shodli se také na procedurách, které si chtěli vyzkoušet během akce, kterou pro herce uspořádala TV Nova. A před kamerou se rafli o to, kdo z nich nakonec půjde na reflexní terapii a na masáž.

Naštěstí byl Roman gentleman a vyhrála Míša, díky čemuž máme fotografie a záběry jejího dokonalého nahého těla. Roman z nich ovšem radost mít nebude. Svoji milou by chtěl mít jen pro sebe.

Související témata:

Další články

Načítám