Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Serena Williams (42) se stala dvojnásobnou maminkou. Sportovní hvězda ještě nedávno s fanoušky sdílela videa z předporodního cvičení, teď místo nich ukázala celou šťastnou rodinu.

Serena s manželem Alexisem Ohanianem dlouho neodhalili, jakého pohlaví bude jejich druhý potomek. Až na začátku srpna uspořádali velkou party, kde byla nejen spousta balonků, ale také stolků v modré i růžové barvě. Poté se pomocí ohňostroje a dronu na obloze objevil nápis „je to dívka“. A teď jedna z nejlepších tenistek všech dob prostřednictvím roztomilého videa ukázala nejen to, že už porodila, ale dokonce i malý uzlíček s cenným pokladem uvnitř.

Na videu s příznačným popiskem „vítej můj krásný andílku“ si Serena v růžových sportovních šatech nejdříve přisedne k manželovi, poté přiběhne dcerka Olympia a Serena následně předvede výraz ve stylu „na něco jsem zapomněla“. Zvedá se, odchází a vzápětí přichází s holčičkou v zavinovačce. Svět tak může poprvé spatřit vlasatou princeznu, jejíž jméno je ovšem zatím tajemstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám