Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se koncem loňského roku Selena Gomez (31) na svých sociálních sítích pochlubila novou láskou, mnohým se zdál zpěvaččin výběr přinejmenším zvláštní. Nejsledovanější žena Instagramu se totiž zamilovala do hudebního producenta Bennyho Blanka, který je svým vzezřením i módním vkusem poněkud výstřední. Škarohlídi ale možná nyní pochopí, co na něm taková hvězda jako Selena vidí…

Dvojice si ve středu nenechala ujít basketbalový zápas mezi týmy Los Angeles Lakers a Miami Heat. Pár si téměř v jednom kuse projevoval náklonnost polibky, dotyky a vzájemným kontaktem. Benny se ke své partnerce choval jako ke královně a Selena mu láskyplná gesta opětovala.

Selena, která ještě jako teenagerka prožila bouřlivý vztah s Justinem Bieberem, před měsícem sdílela několik zamilovaných fotografií s Bennym a na jeden z komentářů od fanynky odpověděla: „Je to láska. On je absolutně vším v mém srdci.“

Přestože hejtři si na pětatřicetiletém umělci „smlsli“ kvůli tomu, že vypadá zanedbaně, „ošuntěle“ a daleko starší než na svůj věk, sympatickou zpěvačku a herečku si možná získal právě i svou vřelostí a tím, že se rozhodně nestydí přede všemi projevit své city.

Reklama

Další články

Načítám