Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emanuel Ridi (37) se zapřísáhnul, že v médiích nebude nadále hovořit o rakovině své manželky Jany (35). Pro Super.cz ale udělal výjimku a my se tak můžeme svěřit s jejím aktuálním zdravotním stavem.

Mediálně známý italský šéfkuchař prozradil, že jeho žena absolvovala všechny plánované chemoterapie a nyní ji čeká náročný operativní zákrok. „Bojujeme. Vydali jsem se na cestu, kterou nám určili lékaři,“ statečně uvádí Ridi a jedním dechem dodává: „Zatím se udělalo vše, co bylo potřeba a teď ji čeká operace,“ prozradila hvězda pořadu S Italem v kuchyni.

Hvězdný šéfkuchař se snaží omezit práci na minimum a věnovat se maximálně své ženě. „Snažím se s manželkou trávit víc času, než dřív. Nejdůležitější asi je chovat se přirozeně a nedat na sobě nic znát,“ říká Emanuel. Důkazem toho, že svá slova myslí populární kuchař vážně, byla jeho návštěva nově otevřeného nočního klubu na pražských Vinohradech.

Reklama

Další články

Načítám