Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme vás již před koncem roku informovali, zpěvačka Adéla (17) natáčela nový klip k písni Nech to bejt. Píseň i klip jsou již oficiálně vydané, a pokud jste klip ještě neviděli, o hodně přicházíte. První, čeho jsme si totiž už při natáčení všimli, byl záběr na Adélu ve vaně plné mléka.

„Myslím, že je důležité, aby divák skrze klip vnímal emoce písničky, které se na něj přenesou, proto je nutné jednotlivé záběry opravdu promýšlet a nebát se trošku uvolnit,“ vysvětlovala mladá zpěvačka. V klipu účinkuje i několik profesionálních tanečníků, které si Adéla pro svůj klip půjčila z taneční skupiny, která má své tanečníky například i v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

Přestože je písnička o vztazích, není rozhodně pomalá a utahaná, má náboj a jiskru. Zárukou takové kvality je jistě i spojení s Celeste Buckingham, která se na písni podílela, vytvářela společně s Adélou hudbu ve studiu v Bratislavě a textově ji zaštítil známý skladatel a zpěvák Matěj Vávra.

Nový song již vznikal částečně pod taktovkou vydavatelství Warner Music „Moje mediální agentura domluvila jednání s Warner Music ohledně možného zastupování, pozvali jsme je na natáčení klipu. Po natáčení jsme se několikrát setkali a koncem roku proběhl podpis smlouvy,“ pochlubila se Adéla. „Nyní jednáme s rádii a věřím, že brzy Nech to bejt uslyšíte také ve svém autě nebo kanceláři,“ doplnila.

Adéla nyní vystupuje na různých akcích a v průběhu roku chystá také spolupráci s jinými zpěváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám