Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že když je člověk zamilovaný, zkrásní a jakoby omládne. Zdá se, že je to i případ australské modelingové ikony Elle MacPherson (60), která vedle svého přítele Doyla Bramhalla II celá září.

Ikonická modelka, která si během své kariéry vysloužila přezdívku The Body (Tělo) a drží rekord v počtu obálek plavkového vydání magazínu Sports Illustrated, na nichž se objevila, momentálně tráví čas ve své domovině se svým o čtyři roky mladším partnerem. S kytaristou, jenž v letech 2012–2019 randil s herečkou Renée Zelwegger, se procházela ruku v ruce podél pobřeží Avalonu v Sydney, kam společně dorazili v pondělí.

Asi málokdo by při pohledu na Elle řekl, že už v březnu oslaví šest křížků. MacPherson navíc přirozenost a minimum make-upu sluší a v civilu vypadá snad i lépe než na červeném koberci. Však posuďte sami.

S Bramhallem II tvoří MacPherson pár od loňského roku. Kytarista měl kdysi kromě Renée blízko i k Sheryl Crow, ale jeho manželkou byla americká vokalistka Susannah Melvoin, s níž má dvě dcery Indiu a jmenovkyni své současné partnery Elle. Rovněž modelka má dva potomky, ale pro změnu dva již dospělé syny Arpada Flynna a Aurelia, a to s exmanželem Arpadem Bussonem.

Související témata:
Doyle Bramhall II

Reklama

Další články

Načítám