Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vznik nové řady pořadu Výměna manželek postihla obrovská tragédie. Jeden z účastníků si v průběhu natáčení vzal život, dvaačtyřicetiletý Stanislav se nedaleko bydliště oběsil. Nikdo z okolí tehdy nechápal, co se stalo, jen pár dní před tragickým činem se podle sousedů smál a vtipkoval. Nyní padlo obvinění z přečinu vydírání.

Policie obvinila jednoho z členů štábu externí produkce, která pořad pro Novu dodává. „Opavští kriminalisté obvinili konkrétní osobu z přečinu vydírání a činí další úkony trestního řízení,“ řekla Super.cz policejní mluvčí Pavla Jiroušková. Pokud by se vina prokázala, hrozí muži dle slov Jirouškové trest odnětí svobody v délce 6 měsíců až 4 roky nebo peněžitý trest.

„Byli jsme informováni, že policie v souvislosti s tragickou smrtí účastníka jednoho z našich pořadů vyšetřuje člena externí produkce, která pořad televizi Nova dodává. I nadále pokračujeme v plné spolupráci s policií,“ napsal Super.cz PR koordinátor Výměny manželek Vojtěch Boháček.

Nevoli u obviněného měl podle Blesku Stanislav údajně vzbudit tím, že chtěl z reality show odstoupit, a to i za cenu pokuty. Muž před smrtí napsal dva dopisy na rozloučenou, které by mohly jeho pohnutky vyjasnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám