Hlavní obsah
Článek

Herečka Scarlett Johansson (39) prohlásila, že když ji označili za nejkrásnější ženu planety, považovala to za trapas. Sama se tak nikdy necítila. Teď ale naopak vysvětlila to, že nezíská každou roli, o niž usiluje, právě svou přílišnou přitažlivostí. Sedmadvacetiletá hvězda tvrdí, že je pro mnoho rolí příliš sexy.

Na otázku, zda přišla někdy o roli, protože je tak svůdná, odpověděla: „To už se mi stalo, ano. To je vždycky ten nešťastný neřešitelný problém. Říkám si, proč mě v tom nevidíte? Já když bych někoho nabírala, dokážu si představit, že bych chtěla posunout jeho hranice. Je přece tak zajímavé vidět herce, jak se promění. Určitě existuje mnoho okamžiků, kdy ani já nejsem sexy.“

Svůdnou ženskou postavu si prý nemusí ale udržovat nijak náročně. Klidně si občas dopřeje víno, sladkosti, večírek a něco nezdravého.

„Žiju relativně zdravě, myslím. Nejsem příliš přísná. Ráda si vyjdu večer ven a užívám si jen sebe a vypiju několik sklenic vína a jsem dlouho v noci venku a dám si kus koláče. Cvičím a jím dobře většinu času a snažím se taky odpočívat. Jím hodně kapusty. Snažím se vzdát masa a mléčných výrobků a takových jídel,“ dodala Scarlett.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám