Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až donedávna neměl nikdo tušení, že oscarový herec Sean Penn již netvoří pár s herečkou Olgou Korotyayevou (43). Ještě v říjnu spolu přitom venčili pejska v Malibu a vodili se za ruce. Vztah s o dvacet let mladší Olgou je ale nejspíš minulostí. Herec se totiž nyní stále častěji objevuje po boku okouzlující Nathalie Kelley.

S tou se herec během víkendu procházel po pláži v Miami a bylo znát, jak si vzájemnou společnost oba užívají.

Nathalie je ještě o čtyři roky mladší než Olga a navíc jsou si herečky velice podobné. Rodačka z Peru, jež vyrůstala v Austrálii, se nejvíce zviditelnila v roli Neely ve filmu Rychle a zběsile: Tokijská jízda z roku 2006  či v několika seriálech jako Upíří deníky, Unreal, Tělo jako důkaz či v rebootu seriálu Dynastie z roku 2017. Objevila se také jako objekt zájmu Bruna Marse v jeho hitu Just The Way You Are.

V posledních letech ovšem Nathalie herectví upozadila a stala se převážně klimatickou aktivistkou. V roce 2020 zároveň podporovala kampaň NoNewClothes, během níž se zavázala, že si po dobu dvanácti měsíců nepořídí ani nepřijme žádné nové oblečení, čímž chtěla poukázat na destruktivní dopad módního průmyslu na životní prostředí.

Související témata:
Nathalie Kelley

Reklama

Další články

Načítám