Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr zpěváka Jana Bendiga (30) Marsell Bendig (24) se objevil na křtu nového EP Lucie Vondráčkové s dámským doprovodem, modelkou Ivetou Maurerovou, která v roce 2018 bojovala o korunku krásy v České Miss. Ihned tak na sebe strhl pozornost a vyvolal otázku, zdali má nový vztah. „To je moje kamarádka a já jsem tady dneska jako její doprovod,“ začal herec nejdříve.

Když jsme se ale zeptali, jestli mezi nimi něco je, herec se začal doslova červenat. „No uvidíme, ještě nic dopředu neprozrazuji,“ svěřil se Marsell Super.cz.

V březnu letošního roku vyhrál Českého lva v kategorii nejlepší vedlejší mužský herecký výkon, který předvedl ve filmu BANGER. Tento fakt Marsell stále vstřebává. Tehdy ani nemohl zapnout sociální sítě, byl totiž zavalen pozvánkami na rande.

Nyní přiznal, že s odstupem dvou měsíců tento zájem jeho sledujících lehce opadl. „Už to zase uhaslo, takže bych měl zase něco vyhrát, aby lidi začali psát,“ dodal se smíchem Marsell Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám