Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru v pražském Slovanském domě má za sebou pokračování příběhu o psím hrdinovi Gump – Jsme dvojka. Tu si nenechali ujít nejen účinkující, ale do kina dorazila i řada dalších hostů, kteří volili své outfity hodně různorodě.

Olga Lounová (43), která pro film nazpívala jednu z písní, zvolila velkou večerní bílou róbu. Tím se ovšem spolu s herečkou Kateřinou Bláhovou, která oslňovala obřím rozparkem i svůdným dekoltem, mezi návštěvníky premiéry vymykala. Na své dekolty vsadily modelka Tereza Budková (33) a influencerka Eva Feuereislová.

Velmi elegantní byla v zářivě oranžovém kompletu herečka a zpěvačka Kateřina Pechová (37), na eleganci vsadila také Daniela Brzobohatá (45), která slavnostní večer uvedla. Za povšimnutí stál i model zpěvačky Leony Machálkové (56), která večer rozzářila v sytě růžovém topu. Bos dokráčel na akci producent Petr Vachler.

Do kina vyrazily známé tváře i se svými potomky. Synové dělali doprovod moderátorce Štěpánce Duchkové, celou rodinku s sebou vzal zpěvák Michael Foret (37), se synem vyrazil i zpěvák Jakub Smolík. Kdo všechno se na nového Gumpa přišel podívat, uvidíte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám