Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Rosická (43) byla jednoznačně jednou z nejlépe oblečených žen na Česko-Slovenském plese. Potvrdila pravidlo, že v jednoduchosti je krása a zvolila červené šaty.

„Šaty jsou od Nadi Moravcové. Šperky jsou bižuterie, to není nic cenného. Já na drahé šperky ani nejsem,“ řekla Super.cz moderátorka a manželka Tomáše Rosického.

Sama do šití modelu návrháře mluví. „Konzultujeme to, ne vždy se podaří sehnat látka, teď si myslím, že se nám to podařilo,“ prozradila k šatům, které především v oblasti pasu neodpustily gram navíc.

„Neodpustí, ale mám štěstí, že nemusím nic dělat, i když můj věk už překračuje čtyřicítku. Ale myslím, že to na dlouho nebude,“ dodala Rosická, která má stále velmi štíhlou postavu, aniž by své tělo musela trápit v posilovně.

S manželem Tomášem Rosickým se objevili ve společnosti jako pár po velmi dlouhé době. „Jsme tu s přáteli, užijeme si to s nimi. Jestli budu tančit, netuším, když bude nálada, tak ráda,“ usmála se Radka.

Reklama

Další články

Načítám