Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nizozemská módní návrhářka Iris Van Herpen mohla v úterý přivítat na své výstavě v Paříži nazvané Iris van Herpen: Sculpting the Senses vskutku vznešenou návštěvu. Na její díla se totiž přišla podívat nizozemská královna Máxima společně s první dámou Francie Brigitte Macron.

Devětatřicetiletá designérka, která proslula spojením technologie s tradičním řemeslným zpracováním šatů haute couture, pro královnu navrhla róbu, v níž na její výstavě okouzlila všechny přítomné.

Do posledního detailu propracované šaty s jemnými geometrickými liniemi byly skutečně úchvatné a manželka krále Viléma-Alexandra Nizozemského, jež je zároveň trojnásobnou maminkou, byla ozdobou celé impozantní podívané, již výstava pro své návštěvníky a milovníky módy představuje.

Ještě o poznání výraznější model zvolila samotná hostitelka Iris Van Herpen, která ve své modré róbě působila trochu jako pohádková postava. Rovněž Brigitte Macron předvedla francouzský šarm, a to ve světlém elegantním modelu oživeném šálou a černými lodičkami na vysokých podpatcích. Jak to všem dámám slušelo, se můžete podívat ve fotogalerii.

Související témata:
Máxima Nizozemská

Reklama

Další články

Načítám