Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na většinu akcí ji doprovází Josef Holomáč, ale Veronika Žilková (62) o něm odmítá hovořit jako o příteli nebo partnerovi. Podle ní jde o nejlepšího kamaráda. Kupuje vám ale nejlepší kamarád šaty? Jí ano. Pepa jí dokonce pořídil celý outfit, v němž vyrazila na finále Muže roku. V Náchodě spali i v jednom pokoji. "Ale nic nebylo," smála se, když jsme je další den potkali u snídaně.

Veronice vyhovuje stýkat se s muži jejího věku, proto by ani nepomyslela na nějakého kolouška, jichž bylo na finále Muže roku samozřejmě dost. "Všichni jsou ve věku mých synů. To opravdu vadí. Myslím si, že fajn je mít k sobě někoho ve svém věku, protože si s ním máte co povídat. Já mám furt stejný typ. V mé generaci takové typy jako v Muži roku nejsou," vysvětlovala Veronika a žertovala, že prezident soutěže David Novotný jí řekl, že kdyby se přihlásil její syn Vincent, šel by prý rovnou do finále.

Poté nám prozradila, jak se připravovala na slavnostní večer. "Šaty mi koupil můj nejlepší kamarád v Turecku, kde jsem o prázdninách točila a kamarádi se mají doprovázet. Jsem z nich nadšená. Koupil mi k nim i boty a kabelku. Je na tom, myslím, vidět jeho rockerský vkus. Sama bych si to nikdy v životě nekoupila. A já ho na oplátku vodila po památkách," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám