Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadala ještě jako odpočinutá z léta, ale rychle nás vyvedla z omylu. Druhá manželka herce Saši Rašilova (51), herečka Lída Rašilovová (39), za svůj krásný vzhled poděkovala týmu kadeřnic a vizážistek, které si ji vzaly do parády před akcí Pinktober, která byla zaměřena na prevenci rakoviny prsu.

Léto si každopádně užila, měsíc byli s rodinou na ostrově Fuerteventura. „Bylo to fajn, ale s těmi dětmi a manželem na krku si zase tolik neodpočinete,“ smála se Lída, která se věnuje hlavně dcerám, i když na divadelní prkna už se vrátila. „Často jsem ale celodenně krasavice v teplákách u plotny, tak si to tady užívám,“ svěřila.

Více než ona pracuje samozřejmě manžel. „Nicméně to zázemí a všechno kolem dělám já. Naštěstí manžel to nevnímá tak, že se celý den válím doma na rodičovské a pak bych ho měla obskakovat. To bychom spolu nebyli. Ví, co je starost o dům, zahradu a děti,“ vysvětlovala s tím, že domácí práce ale od manžela dělat nechce. „Radši si to dělám sama, než aby se mi tam motal. Mám svůj systém. Takže něco udělá, když je to nezbytně nutné, ale raději ho k tomu nepouštím,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám