Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Počasí je v Česku stále mrazivé, a tak se asi nikdo nediví tomu, že dlouhá řada celebrit prchá za sluncem a vystavuje své tělo paprskům. Sandra Nováková (42) s rodinou odcestovala na Zanzibar a fanoušci opět nepřijdou o řadu fotek se štíhlou herečkou v hlavní roli.

Sandra Nováková své fanoušky často ráda potěší pohledem na své tělo. Naposledy sdílela snímky z Chorvatska, kde její muž, Vojtěch Moravec, natáčel seriál Na vlnách Jadranu, přičemž Sandra v něm také hrála. Fotografie na Instagramu měly nakonec možná i větší úspěch než samotný seriál, a tak není divu, že herečka opět své fanoušky škádlí. Tentokrát si s rodinou vyjela na čistě odpočinkovou dovolenou na Zanzibar, kam se jim podařilo sehnat takzvaný last minute zájezd.

Herečka ovšem dovolenou nepodcenila a sbalila si s sebou pár luxusních kousků, které si na sebe v resortu obléká. A je vidět, že její oblíbenou barvou je červená. Sledujícím se ukázala nejen v červených kalhotách a vršku, ve kterém odhalila celá záda, ale i v šatech, které dokonale kopírovaly její křivky.

Sandra si ovšem sama ze sebe dokáže udělat i legraci, a tak už se na jejím Instagramu objevilo i vtipné video, které natočil její muž Vojta Moravec. Na něm leží na lehátku a nafukuje své břicho, co to jde. Její muž záběr doprovází slovy „já tě točím“, načež ho Sandra počastuje nehezkým výrazem a sdělí, že za její tvary může all inclusive, tedy servírování jídla a pití prakticky po celý den. Sandra tak kromě svého pupíku opět předvedla i své křivky, a to v červených bikinách. Tak uvidíme, co ještě na Zanzibaru ukáže.

Reklama

Další články

Načítám