Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a mediální podnikatel Jaromír Soukup (55) má za sebou první soud se svou expartnerkou Agátou Hanychovou (38). Soukup u soudu požaduje střídavou péči o dceru Rozárku.

Zatímco Agátu do soudní síně doprovodil její manžel Miroslav Dopita (39), Soukup přišel sám. Single ale po rozchodu s Hanychovou není, přiznal totiž, že už není sám.

„Samozřejmě, že nejsem sám, ovšem jakýkoli můj doprovod by okamžitě byl pod palbou bulvárních médií a mně se nechtělo ji vystavovat svinstvům,“ prozradil ve svém časopise Sedmička Soukup.

Soudní líčení týkající se střídavé péče o dceru Rozárku trvalo zhruba dvě hodiny, ani jedna strana nechtěla průběh jednání komentovat.

A to ani Agáta, která na Instagramu čelila dotazům svých „holčiček“. Zveřejnila jen fotku toho, jak drží prst na své puse, a přidala slova „mlčeti zlato“. Ke snímku pak přidala píseň od Lily Allen Fuck You.

Reklama

Další články

Načítám